2017

ab-fodbold

HK: Tour de Bornholm

Tour de Bornholm

Cykelholdet, med det underlige navn “Quadrofonien” bestående af Tjønserne Laust, Katten, Søren og Henning, har i den forgangne uge været på Bornholm for at deltage i det meget uofficielle cykelløb “Tour de Bornholm”.

Med base i Hasle blev det til to ture på Povl ‘Silden’s smukke ø inden regnen og stormen tog over. Først blev der kørt 40 km. som opvarmning til næste dags Konge-etape, der gik hele øen rundt. En tur på 107 km. i bakket terræn.

Tredie dag stod den på tenniskamp i Rønne Tennisklub. Det var endnu en kamp i en lang række double-opgør, som er en del af cykelkonceptet. 

For to år siden vandt konstellationen Søren og Henning en sindsoprivende kamp 2-1 efter at have været bagud 5-1 i første sæt. Helt overraskende og again all odds kæmpede de sig tilbage i kampen og hjemførte den meget overraskende sejr. Ikke siden slaget på Reden har man set noget lignende. Det ene vinderslag efter det andet afgjorde den kamp. En fremragende præstation! 

Det var noget helt andet end at se Kenneth Carlsen i sin tid, der tabte den ene indledende kamp efter den anden og aldrig blev til en skid.

For dem, der har fulgt Søren og Hennings tennisresultater de sidste par år (1 kamp) bliver man imponeret – nul nederlag!

Kampen i år blev generet af stærk blæst og en meget vanskelig kunststofbane. Boldene fløj i øst og vest, og ingen af parrene havde styr på noget. Umiddelbart Inden første sæt henvendte en hætteklædt mand med stærk accent og mange tatoveringer sig til Katten og et stort bundt pengesedler skiftede hænder. Søren og Henning anede ikke uråd. Men det burde de nok have gjort.

Kampen var meget uskøn og ingen af parrene kunne ramme noget som helst, så turneringsledelsen valgte at afbryde kampen efter andet sæt. Derfor tæller resultatet ikke med i det samlede resultat af hårde kampe de seneste 17 år, hvor cykelholdet har deltaget i store løb rundt om i Europa.

Efter tenniskampen var der stor tumult og masser af ballade. Kampen, som blev sendt live på Bornholmerkanalen, skabte enorm meget omtale på hele øen de følgende dage, og bølgerne har ikke lagt sig endnu. 

De fire aktører havde følgende kommentarer til jeres udsendte:

Laust: – Det er det værste tyveri, jeg nogen sinde har været vidne til. Vi var langt foran, og så bliver kampen pludselig aflyst. Jeg fatter ikke noget.

Katten: – Det var penge lige ud af vinduet. Jeg var sikker på, at jeg havde købt kampen, så jeg er meget skuffet. Man kan åbenbart ikke stole på nogen mere.

Søren: – Det var en rigtig beslutning af afbryde kampen, det stormede for meget.

Henning: – Det kunne ikke være anderledes. Jeg har stor respekt for turneringsledelsen.

Dr. Spin