2022

ab-fodbold

Dr. Spin: 200 års fødselsdag

Stor 200 års fødselsdag

Fredag den 11. marts fejrede Ole Kaysen, Laust Jakobsen og Claus Berner Møller deres fælles runde fødselsdag – i alt 200 år – med tjøns (3-0 til et eminent spillende grønt hold) og efterfølgende stor middag i Odd Fellowgårdens smukke lokaler på Bagsværd Hovedgade.

Odd Fellowlogen eller Broderloge nr. 86 Christian Winther I.O.O.F., som den rettelig hedder, huser 45 mænd i alderen 43 – 94 år, der mødes en gang om ugen til socialt samvær med spisning, sang og musik men absolut ingen dans.

Det kræver lidt at blive medlem af broderlogen F.eks. må man ikke være en fattigrøv, man skal have en  smoking, og man skal anbefales af en anden broder (de behøver altså ikke at være rigtige brødre), inden man kan blive godkendt.

Altså en sammenspist gruppe mænd, der hygger sig lidt i det skjulte med underlige ritualer og regler. Lidt lige som vores tjønsergruppe, hvor man heller ikke kan komme ind fra gaden og blive optaget.

Efter en overdådig canape med alskens franske lækkerier fik vi serveret en udsøgt Boeuf Bourguignon og dertil rødvin ad libitum efterfulgt af dessert. Noget tjønserne sætter stor pris på, kunne man fornemme. Specielt det med vin ad libitum.

Vi var over 30 tjønsere. Altså kun få afbud bl.a. fra brødrene Jan og Johnny Petersen. Jan begrundede sit afbud på denne måde: – Jeg er ikke tilhænger af det franske køkken med frølår, snegle, levende myrer og sådan noget. Mad uden opbagt sovs og kartofler er ikke lige noget for mig.

Johnny: – Jeg er helt enig!

Efter en overdådig aften dinglede vi hjem i seng.

Tak for en dejlig dag/aften

Dr. Spin