2009

ab-fodbold

SH: Status på Master-sommerholdene 2009

John Andersen

Sten Lawaetz

Torben Hald

Forårssæsonen 2009 er nu slut for ABs 3 MASTERhold, og alle kan nyde den (forhåbentlig) varme sommer. Derfor lidt tid til et samlet overblik.

GRAND OLD MASTER/60+ – med John Andersen som manager – har spillet en god forårsturnering. John har fået sat styr på den brogede flok af hel– og halvgamle (mest hel) MASTER-spillere, og holdet har til tider både spillet godt fodbold og sejret. Især 2-1 sejren over KB står stærkt i erindringen. Facit er en 3. plads med 17 point (5 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag).
SUPER MASTER/55+ – med Sten Lavaetz som manager – startede turneringen rædselsfuldt, 3 nederlag på stribe og ingen scoringer. Herefter blev den daværende Sportschef, H. Kurland, fyret. Alle (og her menes ALLE) på og omkring holdet fandt denne beslutning særdeles fornuftig. Siden er det gået pænt med flg. slutfacit: En 5. plads med 13 point (4 sejre, 1 uafgjort og 4 nederlag).
MASTER/50+ – med Torben Hald som manager – har haft en sprudlende forårssæson. Flot spil, mange mål og god stemning på holdet. De ’unge’ mennesker (incl. en enkelt senior) har virkelig leveret varen med flg. slutfacit: En 3. plads med 21 point (6 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag).