2017

ab-fodbold

HV: Referat

 Årets Tjønser-julefest 2017 

Igen i år var der inviteret til julefest i AB´restaurant med ny restauratør. Der var flot dækket op med 3 langborde og fint service.

Tjønser-formand Henrik Duun bød velkommen og oplyste, at 2 af deltagerne havde givet en kasse øl (hver) i omklædningsrummet. Lauge blev 72 år og Ole Kaysen fulgte efter med 67 år. STORT tillykke til dem.

Duun oplyste, at der oprindeligt havde været rekord tilmeldinger til arrangementet med 65 deltagere, men influenzaen havde gjort kål på 9 gæster, heriblandt Søren Hansen, ja, så landede vi på 56.

Det var tydeligt at se, at der var gået et år siden sidste fest på mændene, men til gengæld så kvinderne markant yngre og smukkere ud.

Henrik Duun delte gaver ud bl.a. for hurtig tilmelding og tilbagevendte Benny Nielsen fik helt fortjent en præmie for at være den, der har haft mest øl med i omklædningsrummet efter træning. Egon Friis fik helt fortjent en præmie for at have tilmeldt sig 2 gange først på mail sidenhen på sms, men det kunne han ikke “huske”.

Lausts AB sang blev sunget med stor honnør og kapelmester Povl ’Silden’ lykkedes med næsten at slutte samtidig med os andre. Dette blev honoreret med en flaske vin til Povl.

Dagens festlige indslag stod Bent “Smeen” Jacobsen for ved, at han troppede op iført et flot rødt jakkesæt med julesymboler på a la Jacob Haugaard. Han var meget flot, og det er jo stadig fantastisk, hvad klæder kan gøre. Flot Bent.

Bent ‘Smeen’ og Laila Kaysen

Så til maden.

4 slags fisk med fiskefilet, skalddyrs salat m.m.

4 -5 slags kød med flæskesteg, and, mørbrad med mere. Mætheden er allerede begyndt at indfinde sig.

Ost med kiks og kage og ingen kunne rokke med ørerne.

Tjønser-sangen, fra Claus Nørfelts hånd, blev sunget med stor røst og denne gang lykkedes det Povl at blive færdig lidt før os andre. Det fik han ingen præmie for.

Det blev så tid til Vagns store jule Quiz. Den var meget vanskeligere end tidligere. Måske mest fordi 85% af spørgsmålene handlede om en tur til Sicilien, som stort set ingen af deltagerne havde været med på. De sidste 15% af spørgsmålene var komplet umulige at svare på. Men det lykkedes at finde en vinder, som dog indrømmede, at det var en anden Italienstur de havde besvaret ud fra. Men det var helt fortjent, at de vandt, da de øvrige hold havde afleveret blank.

Henrik Duun forsatte uddelingen af sponsorgaverne som Frank (Carlsberg) igen i år havde doneret i overflod. Tak for det. Herefter forlod selskabet restauranten i nogenlunde ro og orden, og de fleste er vist nok kommet hjem i god behold.

Tak til formand Henrik Duun, som førte os sikkert gennem aftenen. GOD jul og godt nytår til alle Tjønsere og deres familier.

Henrik ‘Katten’

 Den 9. december 2017 kl. 16.49 skrev Ulrik Rasch <formand.ab@gmail.com>:

Kære Søren,

Jeg kom forbi selskabet for en ganske kort bemærkning, lige inden middagen startede.

Altid dejligt at opleve jeres helt unikke selskab i Tjønsergruppen på og udenfor kridtstregerne.

Rigtig glædelig jul til dig og alle øvrige tjønserne.

De bedste hilsner,

Ulrik

PS: Fantastisk klædelig påklædning til Bent Jacobsen??