26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

MASTER/50+ sommer 2015

AB – ABTårnby 1 – 0

Det var to meget stabile hold der skulle mødes på AB’s bane 4 . Tårnby havde inden kampen vundet alle deres kampe mens vi havde tabt vores. Om det var skyld I at Tårnby startede med 10 mand, manglende parkeringsmuligheder eller noget helt tredje vides ikke, men vi kom rigtig godt fra start og der gik ikke længe før Jess fik bragt os foran. Resten af halvlegen bølgede lidt frem og tilbage med store chancer i begge ender. I anden halvleg var Tårnby blevet fuldtallige, men vi kørte med fornuftigt spil, hvor vi var gode til at holde på bolden, en fortjent sejr hjem.

I øvrigt var vi to dage før kamp kun mens 9 spillere, mens vi dagen efter kunne stille 15 mand, så meld meget gerne noget hurtige ud om I kan spille.

Næste kamp er først i næste uge, hvor vi spiller ude mod FA2000 tirsdag d. 26/5 kl. 19.30 på Jens Jessens vej 20. Mødetid kl 18.50, hvor omklædning nok foregår i kælderen under hallerne.

Følgende har meldt sig klar:

Lars C, Per O, Steen, Morten, Raf, Peter L, Rosenmeyer, Kennt og Mark.

Giv mig en melding på om du kan spille.

http://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/programTeam.aspx?teamid=22758&poolid=195962

Dag Dato Kl. Hjemmehold Udehold Spillested
Man 13-04-2015 18:30 HIK AB Kunst   2, Gentofte Stadion
Man 20-04-2015 22:00 AB Oversidder Akademisk   Boldklub
Ons 29-04-2015 19:00 AB Fremad   Amager Akademisk   Boldklub
Man 04-05-2015 19:30 B.93 AB Kunst,   B93
Ons 13-05-2015 19:00 AB AB   Tårnby Akademisk   Boldklub
Tir 26-05-2015 19:30 FA   2000 AB Jens   Jessens Vej
Ons 03-06-2015 19:00 AB B.1903 Akademisk   Boldklub
Man 08-06-2015 18:00 Brønshøj   Bk. AB Kunst,   Tingbjerg IP
Ons 17-06-2015 19:00 AB Kastrup   Bk. Akademisk   Boldklub

—-ooo0ooo—-

Hej alle

Indledningsvis vil jeg gerne kvittere og takke for den meget store velvillighed og hjælp det her gammelmandshold modtager fra de 2 veteranhold. Tak for det og uden jeres hjælp havde vi ikke kunne stille hold i de første kampe. Det er så heller ikke nogen secret, at vi kommer til at trække på jeres hjælp i resten af sæsonen… *;-)

Efter en hektisk dag, hvor holdopstillingen skiftede fra time til time, og hvor ass. manager på et tidspunkt ikke turde tjekke mail, nåede vi frem til 12 mand, der var klar til kamp på en dejlig solbeskinnede forårsaften på Østerbro. Holdet bestod af det man kan kalde en pose blandet bolsjer…. Redebut til folk der har været langtidsskadet, nye helt unge folk, et par udenlandske spillere og så en håndfuld veteraner…… spillet og kommunikationen led under dette. Vi havde det vanskeligt mod et meget løbestærkt B93 hold og slap afsted med et hæderligt 3-0 nederlag….. som kunne havde været betydeligt større, hvis ikke det nye makkerpar Jan C og Morten (meget velspillende og løbestærk) havde aggeret sidste skanse – flot kamp til begge.

Nu ser vi fremad mod næste kamp, hvor vi meget gerne skal have en sejr. Det er hjemme på AB mod Tårnby den 13 maj kl. 19 – mødetid kl. 18.30. Spændende hvilket hold vi stiller med der, men følgende har meldt sig til:

Steen C, Lars C, Lars A, Raf, Rosenmeyer

Afbud: Mark, Makker, Haderup (skadet med brok- god bedring)

Er klar over, at veteranerne prioriterer veterankampene, men som det fremgår er vi ikke mange til næste kamp. Derfor håber vi at kunne trække på andre hold:  Jan C, Morten, Ulrik, Merved, Peter L, Jess og andre,  melde meget gerne  ind om I kan spille.

Vh

Rafai

—-ooo0ooo—-

Hej alle

Som forventet blev det en svær kamp mod et rigtig godt hold fra Fremad Amager. De startede kampen som lyn og torden og satte os under gevaldigt pres. Det betød, at vi ikke havde meget spil og svært ved at holde på bolden. Konsekvens var, at vi gik til pausen bagud med 2-0. Dette billede havde ikke ændret sig meget under den korte pause og hurtigt var vi bagud 4 -0. Det resultat virkede som en sovepude for Fremad Amager for langsomt fik vi bedre fat, og kom ind i kampen. Vi fik nogle muligheder, der betød, at vi kom på 4-3, men tættere kom vi ikke selvom vi havde store chancer til sidst, men det vil også havde været tyveri, hvis vi havde fået det ene point.

Alt i alt en godkendt præstation af holdet. Så nu ser vi fremad mode den næste kamp, som bestemt heller ikke er let. Det er ude mod B93 mandag den 4/5 kl 19.30 mødetid kl 19

Følgende spillere har meldt sig klar:

Peter L, Lars A, Lars c, Per o, Raf, Mark, Rosenmeyer, Thomas, Makker

Afbud:

Søren H, Romer, Kennt

Der er brug for 2-3 mand så meld endeligt ind og gerne hurtigt

Vh

Rafai

—-ooo0ooo—-

HIK – AB 2 -1

Vi kunne desværre ikke følge op på de flotte sejre til +60 og +70 holdene, da vi måtte indkassere et ærgerligt nederlag.

Det var lykkedes at samle 12 mand som i stor grad bestod af det hold, der har spillet i vinterturneringen. Det betød at der var en del debutanter i sommerturneringen, hvilket vi dog ikke mærkede meget til i omklædningsrummet efter kampen.

Efter vi var lidt presset i starten af kampen udartede kampen sig til en meget lige forestilling, hvor Thomas scorede en fin kasse til pausestillingen 1-1. I anden halvleg havde HIK næste ingen chancer, men det lykkedes dem desværre at score til 2-1 på en tvivlsom kasse, hvor Lars C fik en meget ublid medfart.

Næste kamp er om to uge, hvor vi spiller hjemme mod Fremad Amager kl. 19.00. Mødetid på AB kl 18.30.

Følgende har meldt sig klar: Lars A, Makker, Raf, Jesper, Jess, Thomas og Mark.

Der er afbud fra Søren B

Jeg er selv ude og rejse de kommende to kampe så det vil være Raf der står for holdet. Så giv ham en tilbagemelding på om du kan spille på raf@kl.dk.

Følgende har haft tøjet: Raf