15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Verner Nielsen – 85, 14. maj 2016

Verner Nielsen

Verner, du fylder 85 år i dag den 14. maj 2016 – STORT tillykke.

Siden Knud Lundberg fandt dig i det Nordjyske i begyndelsen af 1950’erne har du været et trofast og meget anerkendt AB-medlem – som spiller og som menneske. Også fordi du vedholdende (med din specielle nordjyske accent) kalder Henning K. en ’bonderøv’!

Midt i 1950’erne spillede du 26 A-landskampe ’i streg’. Du debuterede i Oslo mod Norge og var her så uheldig at score selvmål, da målmand Per Henriksen, FREM, og du misforstod hinanden. Historien fortæller, at din far lyttede til radiotransmissionen med Gunnar ’Nu’ Hansen, og han blev så ’tosset’ over dette selvmål, at han smed radioen ud af vinduet fra lejligheden på 1. sal……

Du tjønser fortsat regelmæssigt, du er vores aktiv-alderspræsident, og nu imponerer du også med flot målmandsspil – især dit hovedspil vækker beundring.

Det skal også nævnes, at du er den verdensborger, der gennem tiderne har brugt mest Brylcreme. Det er en oplevelse at iagttage med hvilken omhyggelighed, du friserer hårpragten foran spejlet efter bad – du er stadigvæk ’lidt’ forfængelig Verner.

Rigtig god fødselsdag – vi ses.

Søren