2011

ab-fodbold

Henning Kurland: Denis og frue

Har kvinderne fået for meget magt over tjønserne?

Inspireret af en hændelse torsdag aften på AB.

Midt under fejringen af Verners og Hagensens fødselsdage i omklædningsrummet kom Denis’ kone farende ind og råbte ad ham, (Denis var ikke omklædt endnu og Bent stod og viste sit lem frem) at de havde en aftale, og hun ikke gad vente længere. Hun proppede hans tøj ned i taske og hastede ud af døren med Denis halsende efter på bare fødder.

Jeg så det ikke selv, men det var vist et syn for guder.

Dr. Spin

Rødstrømpebevægelsens start kan dateres til den 8.april 1970, hvor en gruppe kvinder – de var ikke mere end ca.15 – gik ned gennem Strøget i København. De var grotesk udklædt som duller med kæmpe-ballonbarme i store, hvide BH’er, parykker, kunstige øjenvipper og store hatte.

Det var godt for kvinderne, men har det haft nogen betydning for tjønserne?

Dr. Spin har foretaget en tilbundsgående undersøgelse i AB’s omklædningsrum en tilfældig torsdag aften, hvor Verner Smørhår Nielsen og Erik Hagensen netop har givet fødselsdags-øl.

Et udpluk af svarene:

Henrik Duun: – Når jeg sejler Sjælland Rundt er kvinder forbudt adgang på båden, med mindre de har rigeligt med øl med. 

Søren Knæbind: – Jeg tror, det skal ses i en større sammenhæng. Tiderne ændrer sig. Man bliver ældre, mere moden og kan selv tage uafhængige beslutninger…………kan jeg lige få spørgsmålet igen?

Denis Holmark: – Hjemme hos os, er det mig, der har bukserne på. Jeg finder mig ikke i noget……….(tumult i omklædningsrummet)……. lige et øjeblik – jeg bliver vist nødt til at løbe nu.

Lauge Nilsson: – I Sverige, hvor jeg opholder mig en stor del af året……..(forkortet af red.)

Elio: – Der er stor forskel på de danske og italienske kvinder. Kort fortalt er de italienske kvinder meget nemmere at styre end de danske, men jeg vil ikke citeres for dette…. (hvilket redaktionen naturligvis respekterer).

Thomas Kentorp: – Ingen tilfældig kvinde skal bestemme, om jeg skal gå med lange underbukser hele året rund eller ej. Kun min mor.

Jan Petersen: – Nu har jeg ikke været til tjøns i lang tid fordi min kone, Karen, har ændret spisetiderne derhjemme, men ellers har jeg ikke mærket noget.

Desværre var der ikke flere, der ønskede at udtale sig, da de havde travlt med at komme i tøjet og ud af døren i en fart.