2015

ab-fodbold

SH: Henning Kurland melder sig ud af AB

 

 

ÅRETS TJØNSER 2014, Henning Kurland, melder sig ud af AB

På torsdagens opstillingsmøde i AB-fodbold blev deltagerne bl.a. informeret om, at AB-fodboldbestyrelsen har besluttet en ny kampdragt fra dette forår – helt grøn trøje i stedet for de nuværende striber. Meldingen var næsten ikke præciseret, før Henning rejste sig og meget højt i plenum råbte: ”Jeg melder mig ud af AB! Jeg melder mig ud af AB! Jeg melder mig ud af AB!”

Herefter satte Henning sig ned, og der blev lidt stille i lokalet, men da meget få (dvs. ingen –  absolut ingen!!!) tog initiativ til at berolige Henning og få ham til at genoverveje sin dramatiske beslutning, står den ultimativt ved magt. Også overraskende når man husker Hennings mange AB-meritter, bl.a. som den AB-træner der har tabt flest kampe og den AB-træner, der er rykket ned med flest hold!

Henning spillede i går lørdag sin farvel-tjønse-kamp og har tilsendt redaktionen flg.:

”What a Golden Saturday – Good Bye AB!!!!

Fantastisk tjøns i dag. To helt lige hold. Kampen og stillingen bølgede frem og tilbage. Slutresultat 7-6 til det undertippede hold. Jeg scorede 6 fantastiske mål – sjasket ind fra alle vinkler – og det er ikke løgn. Min afskedssalut som AB’er – mange vil savne mit strålende spil og mit gode kammeratskab!!!!!

Efter tjønsen diskede Bent op med mørkt, tysk øl på tønde. Kan det blive meget bedre?

Henning”

 Som man kan se på billedet, har Henning allerede iført sig sin nye kampuniform, men hvilken klub har så dårlig smag: Blå-hvid stribet trøje, sorte bukser og stribede strømper!!!!!

Redaktionen har allerede modtaget adskillige reaktioner, vi er bl.a. vidende om, at Elios sympatiske svoger Niels Lindgaard har sendt Henning et meget stort og flot, nærmest royalt, telegram, bragt ud af Det Kongelige Danske Post Væsen, med den kortfattede tekst: ”Tak Henning!”

Redaktionen er også vidende om, at Henning er i dialog med sin fortrolige, private og loyale rådgiver Dr. Spin. Kommer der herfra en officiel udmelding, vil den natulrigvis blive bragt på Tjønser-siden.

Seneste nyt: AFSTEMNING

Der har været foretaget en afstemming blandt Tjønserne, om hvorvidt Henning Kurlands udmeldelse er godt for AB?

Der er 65 stemmeberettigede Tjønsere, og for en gang skyld har der været trængsel ved stemmeurnerne. Ja, der har nærmest været kø.

Afstemningen var meget klar og resultatet blev:

64 – 1 for at det var godt, han havde meldt sig ud.

Afstemningen var hemmelig og derfor ved man ikke, hvem den ene Tjønser, der har stemt i mod, er.

Men, men…… Vedholdende rygter siger dog, af det igen er Niels Lindgaard som “måske” ikke er imod.

På udvalgets vegne.

Katten