2011

ab-fodbold

Dr. Spin: Kommentar til Johnny Petersens referat af Tjønserfesten 2011

forside
  forside
Jeg var desværre forhindret i at deltage i Tjønserfesten, fordi Søren Knæbind havde sat mig på en meget svær opgave som udenrigsreporter for AB-tjønsere.dk (det var noget med at få kendte sportsfolk til at spille hos tjønserne, se foto). En opgave, som desværre forhindrede mig i at være til stede og sikre festen et vist lødigt bundniveau. Derfor er det min pligt at kommentere Johnnys referat af Tjønserfesten 2011.

  • At Søren Knæbind skulle være iført sit konfirmationstøj til festen, nægter jeg at  tro. Han plejer altid at stille op i sin farfars konfirmationstøj (se vedlagt foto fra sidste års Tønserfest, hvor Knæbind netop  ankommer til AB).
  • Johnny nævner ikke med et ord, om nogle af de ældste tjønserne faldt i søvn under Peter Krustrups (han har lige  modtaget 1,9 mill. til videre forskning) foredrag om sammenhængen mellem et  godt helbred og regelmæssig fodboldtræning. Jeg kan heller ikke forestille mig, at Kentorp har kunnet holde mund under hele foredraget. Jeg forestiller mig noget i stil med: – Giver det meget fisse at holde foredrag om gamle, svedige mænd, der spiller fodbold?
  • At Laust, ifølge Johnny, på nogen måde pludselig er gået hen og blevet morsom, vil jeg også betvivle. Nu har jeg kendt ham i mange år – sørget for at give ham læ på vores mange cykelture i ind- og udland, delt værelse med ham utallige gange, hjulpet ham igennem til en karriere i det offentlige, skaffet  ham ind i forskellige velbetalte bestyrelser, skrevet han taler, osv. osv,  –  men morskab? Nej det har aldrig  belastet vores samvær.
  • At Vagn Ludvig Ludvigsen blev kåret som årets ugle med den begrundelse, at Vagn tænker hurtigt, køber jeg  heller ikke………..

Og  sådan kan jeg blive ved. Referatet er mangelfuldt og behæftet med så mange fejl og mangler, at det nok skal overvejes, hvem der tager referat næste gang.

Det  eneste rigtig gode er, at Elios enormt usympatiske svoger, Nils Lindgaard, ikke er nævnt med et eneste ord. Det havde heller ikke været til at bære og frataget én lysten til (overhovedet at overveje) at deltage en anden gang.

Dr. Spin

Udenrigsreporter