2009

ab-fodbold

Johnny og Jan Petersen: Brødrene Petersen på skiferie.

Brødrene Petersen på skiferie.
Jan og Johnny
Desværre skal dette smædebrev skrives.                     Min bror  Jan og undertegnede vandt et tilbud om skiferie i Bruck, Østrig fra DTF. På  hotel Lucashansl med 7 overnatninger + 7x morgenmad og 7x 3-rettersmenuer.  Prisen vender jeg tilbage til!!!
Fulde af forventning ankommer vi lørdag aften til  hotellet, men de havde ikke flere ledige værelser på hotellet. Vi blev henvist  til at bo på et værelse i et hus – ejet af hotellet. Huset lå i en afstand af  ca. 150 m fra hotellet. Værelset lå på 1. sal og var kæmpestort, med stor balkon  og badeværelset var udstyret med eget spa-pool. Vi havde en fantastisk udsigt  til bjergene og en del af byen – samt der løb en rivende flod lige under os. Et  utroligt flot syn. Ærgerligt, at der ikke var noget negativt at slå ned på!
Morgenbuffet skulle indtages i kælderetagen, så  vi skulle bevæge os helt fra 1. sal og 2 etager ned. Damen, der stod for  morgenmaden, faldt straks for Jan’s madcharme, så allerede på 2. dagen var der  nylavet pandestegt spejlæg med skinke. Hva’behar.                     Det var dog stærkt utilfredsstillende, at vi  skulle gå 2. etager op med så fyldte maver. Der burde bestemt have været en  elevator, eller en hotelmedarbejder der i det mindste kunne have båret Jan op.  Ærgerligt, at der overhovedet ikke manglede noget ved morgenbuffeten!
Selve skiløbet. Nu skulle vi så gå hele 150 m ned  til hotellet, hvor skistøvler og ski stod i skikælder. Skibussen holdt lige ud  for hotellet morgen og aften. Det tog hele 5 min. at køre helt hen til liften,  hvor der overhovedet ingen ventetid var. Irriterende let måde at komme frem på.  Ved de forskellige lifter var der heller ingen kø. Frustrerende! Vi var 6 dage  på pisterne, og solen skinnede de 5. Ligegyldigt hvilken piste vi løb på, ja så  fulgte solen efter os. Den havde udset sig os som mål, så nu er vi begge rigtig  solbrune. Surt!
Overraskelser? Ja en stor fadøl kostede hele 26  kr. – og så var det ikke engang Tuborg. Ved en enkel stolelift var det nær gået  helt galt. De der klapper, der hele tiden går op og går i, spillede mig et puds  – og vist nok også andre, der stod der. Jan og jeg kom forpustede til en  stolelift, jeg kiggede ned på klappen, og den stod åben, så jeg for frem og  blev ærligt talt virkelig forbløffet, da der stod en i forvejen sammen med en  anden. I min vanlige elegante stil fik jeg skubbet manden helt væk, og nu  befandt jeg mig i stoleliften sammen med hans kæreste på vej op. Jeg hørte  nogle fnis bag mig, men Jan kastede selvfølgelig bensin på bålet, da han  højlydt udbrød: ” What a performance just to get in contact with a girl. Jan  for i øvrigt ned ad pisterne i den kendte svenske ”skovskiderstil”, så stor var  min overraskelse, da han på sidstedagen proklamerede, at han nu mente, at han  var skiftet til den ”dansende svensker”
Aftensmaden: 3 retter, der ofte startede med  dagens suppe, en velsmagende hovedret og gode desserter. Selvfølgelig var der  også en kæmpe salatbuffet til fri afbenyttelse. En aften kørte de med  Küchenparty, dvs. vi skulle selv ud i køkkenet og hente maden. Vi kunne vælge  mellem så meget lækkert, at jeg blev helt svimmel. Alt det besvær, fordi  servitricerne ikke gad servere. Heldigvis. Næste aften forventede vi  Schlafzimmerparty, men det skulle de ikke nyde noget af.
Sammenfatning:                     På et tilfredshedsbarometer fra 1-10 (10 er  bedst) trækker det voldsomt ned, at der ingen ventetid var ved lifterne. Vi løb  alt for meget på ski, og vi blev voldsomt stressede af den situation. Maden var  fantastisk, og det er skidt, for man vender jo hjem til sine egne kødgryder. Så  var der spa-poolen. Nu er man jo blevet forvænt! Jeg kunne blive ved, men er  faktisk allermest sur over, at der intet er at brokke sig over, så jeg vil  brokke mig over, at der intet er at brokke sig over – jo for resten:                     2 personer for 1990 kr: Det er  skandaløst billigt                                            Med venlig hilsen                     Johnny Petersen – samt bror Jan Petersen