2013

ab-fodbold

SH: 2 x 60 år, Larsen og Remmer

 

2 X 60: Larsen og Remmer 

SH 

Super fø’sdag arrangeret af Bjørn Larsen og Niels Remmer med en dejlig 3 retters menu og dejlig vin. Remmer indledte med at byde velkommen og glæde sig over, dem der var kommet, og dem der var blevet væk…..! Herefter annoncerede han den meget dejlige rødvin, hvor druerne var modnet på en syd-vest vendt skråning i et celebert vindistrikt i Sydfrankrig med passende mængder regn og solskin. Da denne introduktion sluttede og forventningerne sat rimeligt højt, mumlede Dr. Spin: ”Så vil jeg hellere ha’ en bajer!” Retfærdigvis skal det siges, det var en meget dejlig rødvin – vinen havde både ‘body and soul’ (li’som Remmer).

Festen gik i gang og forløb efter de aller-bedste Tjønser-traditioner med god stemning samt velforberedte og morsomme taler. Først indledte Tjønser-formand Duun med  bl.a. at forholde sig til de store forskelligheder de 2 Tjønsere besidder- og det siger ikke så lidt. Se bare billedet. Duun kom også med gode vink og råd om deres fortsatte udvikling som Tjønsere.

Thomas ’Krølben’ fortsatte talerækken med at beskrive Remmer både fysiologisk og psykologisk, hans sportslige meritter som håndboldspiller i HG (det var den korte del af talen), hans ægteskaber og mange børn, hans ministerielle karriere og hans Tjønser-forhold – stor i enhver henseende, også at løbe ind i og løbe udenom. Kommenterede herefter i detaljer Remmers ’relativ’ kraftige hårvækst på alle millimeter af hans volumen-krop – mange af detaljerne skal ikke  nævnes her, i det tilfælde at det også bliver læst af kvinder. Selv erfarne kvinder i den modne alder vil rødme.

Bent ’Smeen’ fortsatte med at tale til og om Larsen. Bl.a. røbede Smeen, som en meget stor overraskelse, at han havde været træner for Larsen i Herlev. ”Det var her, det gik galt for Larsen, nu ved vi det!” mumlede Dr. Spin! Men også deres store og langvarige venskab blev kommenteret af en rørt Smeen. Larsens store løbepensum og målfarlighed blev også nævnt – hans hælfinte og tætte driblinger blev ikke nævnt…….

Laust ’Indurain’ sluttede talerækken med et tema, han vil fortsætte med ved Tjønser-festen 16. januar – og I kan godt glæde jer! Temaet var rummelighed på mange fronter. Bl.a. omtalte Laust, at Larsen frivilligt havde deltaget i adskillige fysiologiske videnskabelige undersøgelser med fokus på ’bentøjet’ – desværre er ikke alle disse kirurgiske indgreb forløbet lige godt, det har vi jo kunnet se i mange, mange år med Larsens lettere haltende løb. Laust berettede endvidere, at Remmer havde også deltaget i fysiologiske forsøg – her af mere kosmetisk karakter – botox-indsprøjtninger! De har så ikke helt fordelt sig som forventet…….

Vi råbte HURRAAAAAH adskillige gange for de 2 fø’selarer – alle var glade. Stor tak til Remmer og Larsen.