26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

SUPER MASTER/55+ sommer 2009

B1903 – AB 1-0 (1-0) Mål: ingen Man of the Match: Hele holdet Tilskuere: Mange (gratis entre)

Ærgerligt nederlag til tophold

I sidste øjeblik lykkedes det at skaffe 11 mand til gårsdagens kamp mod frygtindgydende B1903, der nu ligger  i toppen af rækken. Claus Berner Møller sprang til som ny mand og gik til vaflerne som en meget suveræn venstre back hele kampen igennem. Han kunne dog ikke forhindre 3’erne  i at komme foran allerede efter få minutter, hvor den ellers suveræne Katten virkede lidt stiv i kroppen. Rent faktisk var det én af de bedste kampe i år. Godt teknisk, taktisk niveau og til tider også i et højt tempo. Desværre lykkedes det ikke at score, selvom vi havde langt flere farlige forsøg end B1903, men ind ville bolden ikke. Vi blev snydt for et klart straffespark i slutminutterne, men dommeren undskyldte sig med, at han ikke kunne se noget i det dårlige lys.

Efter kampen var der anerkendende kommentarer fra modstanderne, som også syntes, vi havde fortjent mindst uafgjort. Selv Allan Michaelsen var klædelig tavs og havde nok at gøre med sit eget spil.

Bemærkes kan det, at: Katten hurtigt kom sig over den lidt skæve start, Gert ligner en kommende højre back, Birger tog helt pynten af Niels Haarbye (blev fældet som et grantræ), Bjørn var som sædvanlig bund solid, Claus er fremhævet, Erik “Marathonmanden” var utrættelig, Laust ligeså, Allan bliver bedre og bedre, Søren B. skabte ro og var med i mange farlige forsøg, John P. var pågående og lige ved og næsten og undertegnede fulgt godt trop – og på sidelinien havde vi strategen Sten.

Næste kamp: Man    28-09-09 17:30        AB – FA 2000

Bemærk! Sidste kamp i turneringen er mandag den 12. oktober hjemme mod Skovshoved. Der arrangeres lidt mad og en øl efter kampen i ABs restaurant.

Kamp:  AB – Brønshøj
Mandag den 14. september 2009 kl. 18,30 på hjemmebane.
Resultat: 2 – 0 til AB.
Brønshøj plejer at give os særdeles hård modstand. De betragter os simpelthen som deres værste fjende.
Til denne kamp viste det sig at deres hold ikke var på vanligt niveau.
Vi startede vældig godt, masser
af spil, og vi burde meget hurtigt havde tilspillet os et hav af chancer. Det var ikke tilfældet.
Pænt spil og et mindre antal chancer. Vi fik i løbet af første halvleg 2 mål, men burde have fået mange flere.
Brønshøj havde også deres chancer. Her fik Vester vist hvilken fantastisk målmand han er.
Brønshøj havde under hele kampen mindst 3 store direktører, som godt kunne have givet mål. Det gjorde de heldigvis ikke, så vi kørte den hjem med 2 – 0.
Næste kamp er B1903 – AB den 22. september med kampstart kl. 19,15 på kunstgræs.
Resterende kampe er:
28. september 2009 kl. 17,30 hjemme mod FA2000 10. oktober 2009 kl. 11,15 på Tårnby Stadion mod AB Tårnby 12. oktober 2009 kl. 17,00 hjemme mod Skovshoved
Hilsen Sten

Kamp HIK – AB:
Resultat: 0 – 1 – altså sejr til AB.
Vi spillede på HIK’s fantastiske anlæg og på deres helt igennem dejlige kunstgræsbane. Eneste plet på dette er at deres anlæg kun må have halv lysstyrke. Dette skyldes at naboerne bl.a. består af 14 advokater, og de ved jo nok hvordan man klager m.v.
Vi stillede med et ganske godt hold og vi var alle meget sejrssikre. Vi skal jo bare ud og vinde over rækkens bundhold. Det var endda deres +60 hold vi spillede mod. Jeg tror sku’ at vi havde samme symptomer som det danske landshold mod Albanien. Mål på næsten samme tidspunkt som Danmark lavede i Albanien, dejlig pause, og bare ud og slå de andre.
HIK startede som lyn og torden i anden halvleg, vi var hørt ned. Langsomt men sikkert fik vi bedre og bedre plads på banen, specielt i deres bagerste forsvar.
Vi kunne have sagtens have tabt. HIK havde adskillige direktører, som de enten brændte eller som katten tog stående eller liggende og fik storetåen det rigtige sted hen. Katten tog mindst 4 af HIK’s direktører.
Vi kunne også have vundet stort idet vi havde et mål der ikke blev anerkendt, to skud på stolperne, og nogle andre muligheder, som normalt betegnes dom direktører. Derudover havde den lokale dommer et par meget usædvanlige kendelser, som kunne have indbragt mål til AB.
Et rimeligt resultat kunne have været 4 -3 til AB.
Holdets indsats blev af en ikke navngiven kilde betegnet som 80%’s indsatsen.
Det skal absolut nævnes at Søren Hansen gjorde en fantastisk indsats, løb meget, og spillede i det hele taget godt. Birger spillede i centerforsvaret, og spillede med overblik og tog masser af bolde fra modstanderen helt uden nogen form for sædvanlige råb fra modstanderen. Godt Birger.
Næste kamp er en hjemmekamp med Brønshøj med kampstart kl. 18,30.
Holdet er:
Vester
Erik – Duun – Jørgen C – Søren H –  Sten
Allan M – Gert – Søren B – Laust – Niels Yde
Michael L – John P
I bedes give mig en melding om i kommer asap.
Hilsen Sten

AB – FREM 6-2  (1-0) Mål: Kurland 3 John P.  1 Laust    1 Erik:     1 Man of the Match: Birger Tilskuere: 17.867 (skuffende)

Frem sendt til tælling Efter en perfekt start med et tidligt mål signeret altid farlige John P. lignede det en nedsabling af et ikke frygtindgydende FREM-hold. Imidlertid overtog de mere og mere af spillet i 1. halvleg og en udligning lå og lurede. Kun mesterspil af Katten forhindrede dette, og som om det ikke var nok, demonstrerede denne Mesterkat driblekunst i eget målfelt af meget høj klasse. Først en tæmning med fodsålen, så fuldstændig stilstand i 30 sek. for at paralysere modstanderen efterfulgt af et vrid i hoften, et skarpt træk til siden og en præcis inderside med så tilpas lidt fart, at FREM-angriberen lige nøjagtig ikke kunne nå bolden. Publikum holdt vejret……..medspillerne holdt sig for øjnene.

Pausen blev brugt til at få rettet op på de mest åbenlyse fejl og med Birger i spidsen for et klippefast forsvar bestående af Duun “Indover”, Yde (småskadet, men alligevel på toppen) og Sten Holdejer (fiberskadet), formåede vi at overtage initiativet, og det ene angreb bølgede frem efter det andet. Midtbanen med Allan (“Skal du have bank, så tag til Ama’r”), Laust (jetlag efter en opdragelsestur til Nordkorea), Gert (bad om at blive skiftet ud efter 4 min.!), Erik Børssvindler og en velspillende Søren B. fik mere hold på pasningerne og fodrede angrebet med fremragende afleveringer. Kurland (alias Gerd Müller) gik helt amok og scorede hat-trick, og Laust og Erik cementerede den endelige sejr.

Med til historien hører, at kampens dommer tog sin opgave meget alvorligt (hvilket er prisværdigt) og smed rundt om sig med gule og røde kort. På et tidspunkt truede Frem’erne med at forlade kampen. Det burde de have nok gjort alvor af! At FREM fik reduceret til sidst, kan man ikke klandre Katten for: “Jeg var ikke i nærheden af bolden”, som han sagde – eller målet, kan man tilføje.

Søren Hansen er ikke blevet nævnt. Det er der en grund til.

Næste kamp: torsdag den 10-09-09 20:00     Ny Kunststofbane, HIK

Tilsagt: Katten – Duun – Birger (kommer i sidste øjeblik) – Bjørn – Yde – Søren H. – Laust – Erik – Allan – Gert – John P – Müller

Afbud: Sten – Søren B.

PS! Alle tilsagte skal melde tilbage.

Hilsen De vikarierende Sportschef

Dato                   25. August kl. 19,15. Kamp:                B93 – AB Sted:                  B93, kunstgræsbane Resultat            6 – 0 til B93
Vi startede med 10 mand idet en enkelt spiller mente at banerne stadigvæk lå ved siden af Parken . . .
Det resulterede i et sandt stormløb mod vores mål, og der gik ikke lang tid før det stod 1 – 0 til B93. Derefter fulgte der mål af B93 sådan ca. hvert 10 min. Moralsk oprustning i pausen, men lige lidt hjalp det. B93 var og er bare et langt bedre hold.
Vi må sande at de er rækkens tophold, og det er vi ikke.
Næste kamp er på tirsdag den 1. September hjemme i Bagsværd mod Frem. Kampstart kl. 19,00. Herom senere.
Hilsen Sten

AB – Rødovre  2-2 (0-1) Mål: John P. 1 Kurland 1 Man of the Match: Henrik Duun

Uafgjort i velspillet åbningskamp Vi har det sædvanligvis svært mod Rødovre. I foråret tabte vi i en miserabel kamp.

Desværre kom vi hurtigt bagud på et aldeles glimrende mål – ned til baglinien …..indover …og i nettet!

Langsomt overtog vi mere og mere af spillet og John P og Kurland havde flere nærgående forsøg, der lige så godt kunne have skaffet os udligning og føring før pausen.

Vi fortsatte de gode takter efter pausen og pressede Rødovre mere og mere, men på en hurtig kontra efter hjørnespark til AB, kom vi bagud 0-2. Katten var chanceløs. Vi fortsatte det pæne spil og producerede masser af indlæg og gode forsøg, men der skulle lidt hjælp til fra RBK’s målmand, før reduceringen til 1-2 var en realitet: “Jeg har”, råbte han, men undlod at samle bolden op, som så tilfældigt ramte John P og sprang i mål. 10 min. før tid kom udligningen. Allan Møller spillede elegant Kurland fri – og han svigtede ikke. 2-2 var vel lige i underkanten, men sådan er det åbenbart altid mod Rødovre….

Den Gamle Redacteur

Skovshoved – AB  1-1 Mål: Søren Brandt 1 Man of the Match: Søren B. Tilskuere: 10.967

Ærgerligt pointtab til 100-års jubilaren Vejene omkring Skovshoved IF’s anlæg var tæt pakket med biler op til kampen i går aftes, hvor Supermasterskampen var det helt store trækplaster i anledning af klubbens 100 års jubilæum. Desværre blev tilskuerne vidner til en noget ujævn kamp med et hav af dårlige afleveringer – især fra AB’s side. Skovserne kom foran 1-0 på noget af et kiks i forsvaret, men på et indirekte frispark tæt på mål, udlignede den tilbagevendte (og i øvrigt velspillende) Søren Brandt. Laust havde dog også sin store andel i målet, idet han trillede bolden ca. 30 cm til siden. Flot!

Efter kampen var der både skuffelse og tilfredshed at spore i omklædningsrummet. Skuffelse over at miste 2 point og tilfredshed over dog at få 1 point med hjem.

Hermed sluttede vi forårssæsonen midt i rækken på en 5. plads – langt fra det forventede – men det er klart, at den turbulente start (Smadremandens exit, fyring af Sportschefen, tre nederlag i træk, kontraktforhandlinger….m.v.) skabte uro truppen. Det er der imidlertid rettet op på nu, og hvis vi fortsætter formfremgangen til efteråret, skal vi nok kravle opad i tabellen.

Første kamp i efteråret er: 17-08-09 19:00  AB – Bk. Rødovre Indtil da……

God sommerferie til alle Ass. Sportschef

AB – Tårnby 5-0 (2-0) Mål:  John P. 2 Müller  1 Duun   1 Pylle    1 Man of the Match: Hele holdet

Veloplagt AB-hold i sandt målorgie Tårnby glimrede ved at komme 10 minutter for sent til kampen, og det blev ikke bedre, da de endelig kom ind på banen, for de blev på det nærmeste spillet ud af banen igen med opfindsomt og til tider meget smukt AB-spil i et forholdsvis højt tempo (alt taget i betragtning!). Kombinationerne flød og den ene målchance efterfulgte den anden. Det var en sand fornøjelse at være med til. På vej ud af banen havde én af modstanderne denne kommentar: “Der fik vi vist noget af en lektion!”.

Der er ingen grund til at gå fremhæve nogen frem for andre, men kampens detalje skal alligevel nævnes: Bjørn, der jo er kendt for andet end tekniske finesser, lavede på et tidspunkt i anden halvleg en såkaldt “luftfinte”, hvor han med stor præcision løftede bolden over hovedet på en modstander – løb om på den anden side og fortsatte sit løb. Det var smukt og imponerende (især når man tænker på, at bolden røg 5 meter i vejret).

Næste – og forårets sidste kamp er: Mandag den 8. juni kl. 18.30 Skovshoved – AB

Tilsagte: Katten – Dunn – Erik – Laust – Allan – Gert – John P. – Henning

Afbud: Søren – Pylle – Bjørn

Skal give besked øjeblikkelig eller på mobil: Collaitz – John A. – Kentorp – Lavetten

Hilsen Ass. Sportschef

FA 2000 – AB  2 – 3 (1-2) Mål: Torben M. 1 Johnny P. 1 John P. 1 Man of the Match: John A. Tilskuere: 6.913 (heraf flere tusinde måbende børn)

Sejr i svær udekamp Bundholdet FA 2000 (støttegruppe for AK 81) viste sig at være en sværere modstander end først antaget.

Det var tre gode point, der blev kæmpet hjem på Frederiksberg. Spillet var ikke prangende, men med tre gode mål af Torben M. (fulgte godt op på et stolpeskud fra Michael L.), flot frisparksmål af Johnny P. og et energimål af John P. vandt vi fortjent på trods af, at vi var presset i bundt i slutningen af kampen.   Det var en lidt underlig kamp, der bølgede frem og tilbage uden at nogle af holdene rigtig fik styr på begivenhederne.

Fremhæves skal John A., der spillede en meget flot kamp over for en ikke ueffen modstander, der både var hurtig og driblestærk, men også Søren Knæbind, Collaitz og Allan Møller knoklede godt for at holde modstanderne væk. Fremme viste Torben M. formfremgang og var flere gange tæt ved flere scoringer, og John P. viste atter tyngde og farlighed, mens Johnny P. stod for kampens detalje med et følt frispark over muren og utagelig for målmanden. Flot, flot!

Efter kampen gav Katten øl i anledning sin forestående 60-års fødselsdag. Hans spil i går viste med al tydelighed, hvad mange års rutine betyder.

Næste kamp: tirsdag den 3. juni AB – Tårnby kl. 19.00 på Skovdiget

Afbud: Johnny P. – John A. – Torben M. – Sten Lawaetz

Tilsagt: Katten – Erik B. – Collaitz – Søren – Michael – Allan – John P. – Henning

Skal melde tilbage til undertegnede assisterende Sportschef: Gert B. – Laust – Birger – Kentorp – Duun

Hilsen Den Gamle Rédacteur

Hej Supermastere,
I går spillede vi mod B1903. Jeg indberettede til KBU resultatet 1 -2.
Thomas kan ikke have brugt alle sine kræfter på banen, for han havde åndsnærværelse nok til at opfange den tydelige fejl. Thomas gik hurtigt ind på mail’en og sendte følgende beretning – som jo er sand:
Citat fra Thomas: ”Jeg hørte godt – at du sagde i går – at kampen mod B1903 blev 2-1 til B1903 – men den blev altså 3-1. Jeg ved ikke – hvor du har det andet fra. Nu kan jeg se – at du har indberettet 2-1 på KBY’s hjemmeside.
Det første B1903 mål – var i 1. halvleg hvor vi synes at det måske lignede en off side – Lars Francker scorede. I 2. halvleg trak Lars Francker rundt inde i vores felt – mens Collaitz kiggede på – og pludselig skød han den fladt ind med venstre ben i det lange hjørne mens Vester kastede sig forgæves. Og deres tredje mål scorede Allan Michaelsen på et direkte frispark – som var hårdt og sad midt i målet – og som jeg synes, at Vester skulle have taget.
Nå – men du må hellere få det rettet til 3-1 – resultatet.”
Fejlen er korrigeret på KBU’s hjemmeside. Desuden må det retfærdigvis siges at
  • alle på holdet ydede hvad de kunne
  • vi havde mindst to store chancer inden B1903 scorer – ikke Thomas . ..
  • B1903 kom med et bund solidt hold
Nå, næste kamp er mod FA den 26. maj på Jens Jessensvej med kampstart kl. 18,00 – mødetid kl. 17,30.
Følgende bedes bekræfte at de kommer: Vester Erik  –  Jørgen C  –  Søren H  –  John A  –  Sten L Allan M  –  Niels Yde  –  Laust  –  Johnny P  –  Michael L John P  –  Kurland
Hilsen Sten

Brønshøj – AB  0 – 2 (0 – 1) Mål: Michael 2 Man of the Match: Michael. Tilskuere: 3000 – plus et hav af politifolk af hensyn til sikkerheden.

10½ mand nok mod Brønshøj
Optakten til gårsdagens kamp i fucking outlaw Tingbjerg var noget forvirret, da Steen Målmand ikke var mødt op grundet koks i cyberspace. Han havde modtaget indkaldelsen. Gode råd var dyre. Erik Børssvindler på mål og resten fordelt efter bedste evne. Og minsandten om det ikke lykkedes, da vi i perioder spillede rigtig godt og koncentreret. Holdt godt på bolden og var glimtvis farlige. 1-0 på et meget flot mål af Lønhart – skruet op hjørnet, og vi kunne gå til pause med en god fornemmelse hele vejen rundt. I anden halvleg spillede vi faktisk endnu bedre om med lidt mere skarphed var sejren blevet større efter at Michael havde øget på straffe lavet mod en energisk spillende John P., der udfyldte rollen som eneangriber i første halvleg på fornem vis. Birger Benknuser dukkede op i anden halvleg og tilførte holdet energi og overskud – meget flot! Og så lige to bemærkelsesværdige præstationer: Det lykkedes Steen Holddiktator at holde en diskussion i gang med dommeren HELE anden halvleg over et lille frispark, som Steen mente var begået mod ham (ingen andre havde bemærket det)…….. Og så må Erik Børssvindlers præstation fremhæves. Alle ved, at når Katten står på mål ser det meget svært ud at være målmand, men i går viste Erik hvor nemt det i virkeligheden er: grib alle bolde i feltet og los klatten op til angriberne – sådan! (Katten har aldrig været længere fra en fast plads på holdet).

Næste kamp: mandag den 18. maj kl. 19.00 AB – B1903 Den Gamle Rédacteur

AB – HIK  4 – 1 Mål: John P.    3 Johnny P. 1 Man of the Match: Steen C. Tilskuere: 4.251

Forløsning mod HIK Sportsdirektør Sten Lavetten havde ændret den sædvanlige 5:4:3 opstilling til 4:3:1:2, og det viste sig at være en god ide mod et ikke skræmmende HIK-hold, der var langt fra tidligere styrke. Kampen startede med en indøvet detalje, og snart havde vi kontrol over kampen, hvor eneste trussel var en HIK-hurtigløber, der på et tidspunkt havde frit løb fra midterlinen, men Steen Målmand viste sin store klasse og parerede flot. Steen stod i øvrigt en flot kamp med flere gode indgreb, og man kan kun gyse ved tanken om Katten mellem stængerne i tilsvarende situationer. UHA-UHA! John P, skolelæreren fra Fr. Sund, er kommet tilbage efter en langvarig skade, og han viste stor træfsikkerhed i angrebet med 3 kasser, og det kunne have været blevet til mere med lidt mere kamptræning. Johnny P, skolelæreren fra Skovlunde og nu førtidspensionist, havde også flere gode forsøg og scorede et enkelt mål med et behersket venstrebensskud efter et flot oplæg. Bagude var der for det meste styr over tropperne med tilbagevendte Collaitz, der den sidste uges tid har været neddykket i en øltønde i Prag, indtil Kentorp med en behersket inderside spillede en HIK’er helt fri. Han takkede for tilbuddet og sendte med en stiv tå bolden ind med 800 km/t uden chance for Steen Målmand. Torp, der har været på genopdragelsestur til Laos (eller var det Laos Bar i Lille Istedgade?) afløste Duun i anden halvleg med en “væk-den-bold-er-min attitude” og satte fut i venstresiden. Tre point på kontoen og de første mål på tavlen – nu er vi i gang, og vi fortsætter stimen:

Torsdag den 14. 05. Kl. 18:00 mod Brønshøj på Tingbjerg (kunstgræs)

Den Gamle Rédacteur

Frem BK – AB  2-0 Mål: ingen Man of the Match: ingen Tilskuere: ingen

Bunden nået mod Frem? Kampen mod Frem er ikke værd at bruge meget tid på. Det var elendigt fra først til sidst mod det dårligste Frem-hold i årtier, hvor kun den tidligere AB’er, John Hansen skilte sig ud. 2-3 store chancer til os i starten burde havde været nok til at sikre sejren, men derefter bredte mismodet og håbløsheden sig til hele holdet. Vi har tabt tre kampe, scoret 0 mål og spillet elendigt, forfærdeligt, rædselsfuldt, talentløst og skrækkeligt. At vi klædte om i Frems nedslidte baderum i en stank af stillestående urin, kan ikke bruges som undskyldning.

Kære venner! Vi SKAL vinde mod HIK på mandag!

Følgende har givet tilsagn: Duun – Søren – Bjørn – Erik – Kentorp – Laust (?) – Gert – Lavetten – John P. – Henning

Følgende skal give besked til Lavetten: Allan Bidsted – Niels Torp – Allan M. – Michael

AB – B93  0 – 1 Man of the Match: Erik Bruun Tilskuere: Kun 16.280 (p.g.a. Old Boys-kamp på bane 1)

Solnedgang over Supermasters Tæt på og så alligevel så langt fra. Sådan føltes det efter kampen mod B93, hvor holdet udviste en hel anden kampgejst og vilje end i lortekampen mod Rødovre. Vi var presset i bund fra start af, men kom mere og mere ind i kampen, og anden halvleg var helt lige, så vi fortjente det ene point, vi gik efter. Sådan gik det desværre ikke! Sølle to minutter før slutfløjtet fik vores onde ond, Jens Kolding lagt endnu et hjørne ind i bærret på hvidbluset, og så lå bolden i kassen. Surt, surt. Og mere surt blev det, da den afsatte sportschef i slutsekunderne sendte et hovedstød få centimeter forbi stolpen. Stor kamp af Erik B., der holdt Kolding fra fadet, og et forsvar, der kæmpede bravt og holdt stand mod det massive pres, især i starten af kampen. Midtbanen fik lov at arbejde hårdt både frem og tilbage. Desværre gik Allan i stykker allerede i første halvleg, men da vi ikke havde nogen på bænken, blev han på banen og kæmpede heroisk videre trods smerter (eller var det fordi sønnen stod på sidelinien?). I angrebet var det godt at se John P. tilbage. Nærkampstærk og løbevillig, og med lidt mere kampform havde han afgjort kampen på et par gode chancer. Alt i alt en opløftende kamp – trods alt.

Næste kamp: torsdag den 30. april kl. 18.15 FREM – AB, Valby stadion.

Følgende har givet tilsagn: Vester – Erik – Bjørn – Søren – Sten – Gert – Laust – Allan (tvivlsom) – John – Henning – Duun

Afbud: Michael

Skal give besked: Collaitz – Johnny P. – Kentorp – (Jan P. for en opdatering af din skade)

Hilsen Kommunikationschefen (det er IKKE Søren Knæbind. Han er kun kommunikationsekspert)

Rødovre – AB  1-0 Mål: ingen Man of the Match: Søren Knæbind Tilskuere: 852 plus 1 ambulance

Sløj start i Rødovre på umulig bane

Vanen tro åbnede vi turneringen med svagt og uengageret spil. Denne gang mod vores onde ånd, Rødovre med Porno Svend i spidsen. En hurtig scoring til hjemmeholdet ændrede ikke ved motivationen og i første halvleg producerede vi ikke én eneste kvalificeret målchance. Et hændeligt uheld lige før pausesignalet sendte en Rødovrespiller i dørken med et flækket øjenparti og en tur på hospitalet var eneste oplivende moment. Anden halvleg var en sand ørkenvandring, selvom alt spil foregik på Rødovres halvdel, men banen var så elendig, at det var umuligt at spille bare nogenlunde kontrolleret. Tættest på en scoring var Laust i slutminutterne, men ind ville bolden ikke. Til gengæld brændte Rødovre helt oplagte muligheder de to gange, de var over midten. Der er ikke grund til at fremhæve nogen frem for andre – det skulle da lige være Knæbind for en heroisk indsats, Duun for gode indgreb og indlæg i feltet, John A. for helt at ignorere banens beskaffenhed, Allan for en stor arbejdsindsats….og så må det være nok.

Næste kamp: AB – B93 mandag den 20. april  Kl. 19:00 Følgende er tilsagt: Katten – Bjørn – Erik – Gert – Michael – Søren – Laust – Allan – Mærsk – Henning

Mangler tilsagn fra: Collaitz – Kentorp – Lavetten – John P.