2023

ab-fodbold

Årets Tjønser 2023

Tjønserne er spændte på kåringen af Årets Tjønser 2023

Kåringen af Årets Tjønser er altid omgæret af lige dele spænding, neglebidning, gisninger, forhåbninger, søvnløshed og også lidt nattevædning i ny og næ. Således også i år, hvor den tidligere storspiller, Benny Nielsen, står for kåringen umiddelbart efter tjønsen torsdag den 9. november 2023 i omklædningsrummet.
Benny har frabedt sig, at tjønserne stiller op til højtideligheden i bar røv og dolk, fordi det kan virke forstyrrende og fjerne fokus. Det gælder også nøgenløberen Bent Jacobsen.
Gud ved, om det var årsagen til, at ingen tjønsere blev inviteret til prins Chritians 18 års fødselsdag eller andre store royale begivenheder. Kongehuset tror måske, at alle tjønserne er nøgenløbere? Som modsvar har udvalget bag kåringen fornuftigt nok undladt at invitere nogle fra hoffet. De bør hyldes for deres store mod. Tag den!
Nå, tilbage til årets kåringen….Da ingen (endnu) er blevet genkåret, er feltet skrumpet noget ind. Ikke at det gør kåringen mindre værd. Nærmere tværtimod. Det kræver stort overblik og mod hos udtagelseskommiteen at finde en egnet person til den store ære. Eller er det helt andre kræfter, der gør sig gældende. Penge for eksempel? Man har jo før hørt om hvordan vennetjenester og penge i Fifa med Sepp Blatter, Platini, Gianni Infantino og sikkert en masse andre korrupte ledere tilranede sig store summer. Er tjønserne virkelig sunket så dybt? Er vi helt dernede, hvor moral og etik ikke længere spiller nogen rolle? Hvor man trasker rundt i sølet helt op til halsen? Føj for satan, siger jeg bare! Hvor er anstændigheden henne?
Er det virkelig sådan, at bare fordi Dr. Spins lommer er proppet med 100 kr. sedler efter tjøns og et lille vink om at blive positivt omtalt på AB-tjønsere.dk, så skal alle kunne købe sig til en kåring til Årets Tjønser? Selvfølgelig ikke!

Bare et eksempel. Da Dr. Spin i sin tid blev kåret til Årets Tjønser, stoppede han øjeblikkeligt med sit arbejde for at hellige sig tjønsernes ve og vel og ikke mindst det intellektuelle niveau primært i saunaen. Det gør man jo ikke gratis.
På et tidspunkt blev han kontaktet af tidligere politiker Naser Khader, som ville ansætte ham som spindoktor, men Dr. Spin afslog, da lønnen var lige i underkanten, hvilket udløste en sand krise mellem de to kamphaner og i sidste ende kostede Naser Khaders politiske liv. Det kan man så tænke over…..

Dr. Spin