2024

ab-fodbold

Tjønserne boltrer sig til oktoberfest

Tjønserne boltrer sig til oktoberfest i Forum
I disse dage er der gang i den i København og Kolding. Dag og aften fyldt med fest, farver og fællesskab, og en fantastisk stemning med live musik, underholdning og en atmosfære, der emmer af livsglæde. Flere Tjønsere er til stede i Forum og nyder de traditionelle tyske delikatesser, drikker masser af øl og dans til de bedste tyrolerhits og moderne klassikere.
Dr. Spin er naturligvis til stede.


Her i Forum er der stemning og fest, som var det under et 6-dagesløb i 1950´erne med Kay Werner Nielsen og Palle Lykke i udbrud. I baggrunden spiller Johnny Reimer og hans band “Du burde købe dig en Tyrolerhat”, men i dag er det helt andre omgange der bliver taget i den festligt udsmykkede hal. Anført af Bent Jacobsen i lederhosen og tyrolerhat har de mange tjønsere sat sit præg på festen. Således har både Finn Villumsen, Vagn Ludvigsen og flere andre været på dansegulvet med søde piger, der alle hedder Heidi. Ingen af damerne er blege for at løfte op i skørterne – især når der er kædedans og musikken er skruet op for fuld gas. Selv Thomas Kentorp er mødt op i korte cykelbukser, blege ben og tyrolerhat, og har efter – eget udsagn – haft en del succes med at stå ved ét af de mange udskænkningssteder og se lidt mystisk og interessant ud og ført sig frem på gebrokkent tysk.


Kentorp: – Jeg har stået her i baren hele dagen og set lidt på damerne. Det har altid fungeret for mig, og jeg skal da heller ikke klage over tilbuddene. Jeg har f.eks. lige haft en interessant samtale med en pige fra Amager, der hedder Heidi. Hun mistede lidt interessen, da jeg fortalte hende om reglerne i cricket, men ellers var hun meget sød. Hun har et job i Lidl med at sortere flasker, men regnede med at blive optaget på noget HF- ét eller andet til næste år og læse videre til coach, eller måske få sig en modelkarriere. Hun havde ikke helt besluttet sig endnu.


En anden tjønser, vi lige nåede at fange, var Niels Remmer, der havde taget den lange vej fra Sverige for at tage del i løjerne
Remmer: – Jeg nåede lige at skylle en halv kasse pilsnere ned i toget herover, så jeg er klar til noget af det dejlige tyske øl. Det er noget andet end det svenske Pripps øl, man kan købe i Systembolaget. Det smager af ingenting, og man skal drikke rigtig mange, før man bliver bare en lille smule fuld. Jeg har prøvet at drikke 4 øl i træk, men helt uden effekt. Så er det noget andet at komme i Forum og bælle rigtige øl i sig.


Dr. Spin