Tjønsernes ferieplaner

ab-fodbold

Tjønsernes ferieplaner

Tjønsernes sommerferieplaner 2024

Nu skriver vi snart juli måned. Sommeren er over os. Studenterne kører rundt og larmer i gaderne og drikker sig fulde, og rundt om i det ganske land lægges der planer for ferien.
Hos tjønserne er det lidt anderledes. På nær nogle få arbejdsramte, nyder vi pensionistlivet, hvis vi ikke er travlt optaget af havearbejde, pasning af børnebørn, planlægning af runde fødselsdage, storindkøb i diverse centre sammen med konen, m.m., men ellers kan vi tage på ferie, når vi vil og så længe pensionen rækker.

Niels Remmer: – Min tjenestemandspension rækker langt, men jeg er jo også begavet med en masse børn som alle taler svensk på den der sjove skånske facon, hvor de trækker lidt på udtalen. Jeg har prøvet at lære dem dansk, men indtil videre uden den store succes.
Inden jeg går videre med mine ferieplaner, bliver jeg nødt til at fortælle om dengang jeg spillede håndbold i HG sammen med Gert Andersen, Bent Mortensen, Carsten Lund, Gunnar Jürgens, Jørgen Petersen, Verner Gaard og en masse andre fremragende spillere som gjorde, at jeg mest blev benyttet som bænkevarmer. Jeg husker min eneste optræden på 1. holdet, hvor jeg under en kamp i Frederiksberg Hallen blev bedt om at varme op fem minutter før slutfløjtet i en helt betydningsløs træningskamp mod Ydon. Det fandt jeg dybt uretfærdigt og nægtede at parere ordre, hvilket sendte mig direkte ned på 3. holdet, hvor jeg i øvrigt kom til at spille sammen med den senere……(forkortet af red.)

Jan P.: – Jeg foreslog mor Karen et spa ophold i Harzen i 3 uger med udvidet helpension, men det bliver ikke til noget, da jeg opdagede, at de ikke har “tag-selv-bord”.

Bjørn Larsen: – Jeg har altid ønsket mig at komme til Lapland og gå lange ture i bjergene og campere i det fri sammen med Lotte. Det bliver desværre heller ikke år…….

Benny Nielsen (også kaldet Båtten og Skyggen): – Efter at have overtaget Dr. Spins klumme kunne jeg godt tænke mig at komme på den der liste over statsstøttede forfattere. Jeg mener selv (og det gør

min kone også), at jeg fortjener det, nu da jeg er blevet fast medarbejder på tjønsernes hjemmeside. Jeg får jo ikke redaktørens høje løn, men et par betalte ophold på Mallorca og nogle fribilletter til Djurs Sommerland, er det da blevet til.

Per Hærvig: – Jeg er jo desværre stadigvæk arbejdsramt, så jeg har kun 3 ugers ferie, som jeg har tænkt mig at bruge på at forbedre min skudfinte. Du ved den, hvor jeg først laver rullefinten med højre ben, og derefter trækker mod venstre, så min direkte modstander mister balancen, mens jeg lynhurtigt snurrer rundt om mig selv og trækker bolden mod højre, mens jeg læner kroppen forover og lader, som om jeg vil skyde, men i sidste øjeblik læner mig til venstre og trækker bolden modsat……(forkortet af red.)

Jørgen Frost: – Jeg har besluttet mig for at blive hjemme på trods af store protester på hjemmefronten. Men det er nu, jeg har chancen for at forbedre mit venstreben, som altid har været min eneste svaghed. Derfor har jeg allieret mig med Ole Gunner, som er villig til at træne med mig hver dag hele sommeren. Jeg har fældet en masse træer, revet carporten ned og gravet alle vores buske op for at få plads til et skydebræt og en lille fodboldbane.

Dr. Spin ønsker alle tjønserne en god sommerferie.